Μετατροπή Λέβητα Πετρελαίου σε πελλετ στο Άργος Ορεστικό

   Την τεχνογνωσία και τον κορυφαίας ποιότητας καυστήρα πέλλετ που εισάγει η ADTHERM από την Ιταλία      εμπιστεύτηκε ιδιοκτήτης από το Άργος Ορεστικό για να προχωρήσει στη μετατροπή του συστήματος  θέρμανσης της κατοικίας του. 

Εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας προχώρησε στην αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου που χρησιμοποιούνταν στο λέβητα BUDERUS της διόροφης κατοικίας των 220 τ.μ., με τον καυστήρα πέλλετ ADGREEN B-ECO 55 ΚW.

 Στο πλάι του λέβητα τοποθετήθηκε δεξαμενή αποθήκευσης πέλλετ 200 κιλών και ο κοχλίας μεταφοράς του καυσίμου, που συνοδεύει τον καυστήρα

Κατά τη διαδικασία αντικατάστασης έγιναν όλες οι απαραίτητες μετατροπές για να εξυπηρετηθεί η λειτουργικότητα της εγκατάστασης και να είναι πιο πρακτικό και άνετο το καθάρισμα του λέβητα. 

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας προχώρησε σε παρέμβαση στην πόρτα του λέβητα, προκειμένου να προσαρμοστεί ο καυστήρας και να είναι λειτουργικό και πρακτικό το καθάρισμα εσωτερικά

Χάρη στη μετατροπή ο πελάτης της ADTHERM στο Άργος Ορεστικό, μια από τις πιο «κρύες» περιοχές της επικράτειας, θα επιτύχει να θερμαίνει την οικία του εξοικονομώντας χρήματα.

Η οικονομία υπολογίζεται στο 60% σε σχέση με τη δαπάνη για το πετρέλαιο!

Ο ιταλικός καυστήρας πέλλετ ADGREEN έχει προσαρμοστεί και έχει λειτουργήσει με αξιοπιστία και οικονομία σε πολλούς επώνυμους λέβητες πετρελαίου της αγοράς. 

 

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ADTHERM για να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα μετατροπής στο δικό σας λέβητα πετρελαίου σε πελλετ, προκειμένου να μειώσετε σημαντικά τα ετήσια έξοδα θέρμανσης