Λέβητας ξύλου LIGNI II 50KW στη Μαγούλα Καρδίτσας

Το ξύλο ως πηγή θέρμανσης για την οικία του στην Μαγούλα Καρδίτσας επέλεξε νέος πελάτης μας, ο οποίος προμηθεύτηκε έναν λέβητα ξύλου πέντε διαδρομών.

Ο λέβητας στερεών καυσίμων LIGNI II κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας και αντοχής χάλυβα 5 χιλιοστών και ξεχωρίζει ως ένας από τους οικονομικότερους λέβητες της αγοράς, χάρη στις πέντε διαδρομές που διαθέτει στο εσωτερικό του, από τις οποίες περνά το καυσαέριο και εναλλάσει στο νερό τη θερμότητα του.

Ο λέβητας ξύλου της  PROGETTOPELLETS διατίθεται σε ευρεία γκάμα ισχύος, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, οικιακή και επαγγελματική και στα βασικά χαρακτηριστικά του έχει το μεγάλο βάρος, ενδεικτικό της ποσότητας υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένος και τη μεγάλη χωρητικότητα σε νερό, που του επιτρέπει να αποδίδει θερμικά την ονομαστική ισχύ του, με μεγάλο βαθμό απόδοσης που υπερβαίνει το 88%.

Χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια υλικά που υπήρχαν, όπως καμινάδα, δοχείο διαστολής και κυκλοφορητές νερού, με όλες τις προηγούμενες αυτονομίες που είχε με το λέβητα πετρελαίου. ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!