Τρόποι Πληρωμής

H PeleWood.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια. Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με έναν από τους εξής τρόπους:

1. Πληρωμή με μετρητά στην έδρα της PeleWood.gr

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με μετρητά στην έδρα μας.

Σας παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας το εξής:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2014 τα παραστατικά αξίας €500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 1.500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό

Κάντε την πληρωμή της παραγγελίας σας καταθέτοντας το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας είτε στο ταμείο της τράπεζας είτε με τη χρήση Web Banking είτε με Phone Banking (τηλεφωνικές συναλλαγές). Ρωτήστε στην τράπεζά σας για τις δυνατότητές εκτέλεσης πληρωμών που σας παρέχει

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας τα εξής:

1. Ως αιτιολογία κατάθεσης, σας παρακαλούμε να δώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό της Παραγγελίας σας. Εάν αυτό δεν γίνει, πιθανόν η παραγγελία σας να καθυστερήσει να επιβεβαιωθεί.
2. Μέχρι να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα είναι σε εκκρεμότητα.
3. Εάν δεν λάβουμε ενημέρωση της πληρωμής σας μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία σας δυστυχώς θα ακυρωθεί και τα προϊόντα που είχαν δεσμευθεί για εσάς, θα είναι διαθέσιμα ξανά στο κοινό.
4. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό κατάθεσης με mail, φαξ ή τηλεφωνικά. Αυτό θα μας βοηθήσει στην γρήγορη επιβεβαίωση της πληρωμής σας και άρα στην ταχύτερη διεκπεραίωσή της.Τράπεζα: EUROBANK
Αριθμός ΙΒΑΝ: GR2702601230000910200423075
Δικαιούχος: Πελεκάνης Σταύρος


Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
Αριθμός ΙΒΑΝ: GR0301104770000047755318459
Δικαιούχος: Πελεκάνης Σταύρος


PB-LOGO-GR

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός ΙΒΑΝ: GR 68 0171 2610 0062 6113 9224 531

Δικαιούχος: Πελεκάνης Σταύρος

 

 


3. Τραπεζική επιταγή

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με επιταγή λήξεως 10 ημερών από την ημερομηνία εκδόσεως του τιμολογίου.

Σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε την επιταγή σας απευθείας στην έδρα μας με το ταχυδρομείο συστημένα ή με courier. Εμείς με το που θα την λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητά της, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας τα εξής:

1. Η χρέωση της αποστολής της επιταγής επιβαρύνει τον αποστολέα.
2. Έως ότου λάβουμε και επιβεαιώσουμε την επιταγή σας, η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα είναι σε εκκρεμότητα.
3. Εάν δεν την λάβουμε μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία σας δυστυχώς θα ακυρωθεί και τα προϊόντα που είχαν δεσμευθεί για εσάς, θα είναι διαθέσιμα ξανά στο κοινό.
4. Μετά τη αποστολή της επιταγής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα με mail, φαξ ή τηλεφωνικά, δίνοντάς μας και τον αποδεικτικό αριθμό κατάθεσης στο ταχυδρομείο ή στο courier

4. Άλλος τρόπος πληρωμής

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να εξετάσουμε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής που να σας εξυπηρετεί  Σας παρακαλούμε καλέστε μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και θα χαρούμε να βρούμε μια λύση.

Έκδοση τιμολογίου

Εάν θέλετε την έκδοση τιμολογίου αντί για την έκδοση απόδειξης αγοράς, σας παρακαλούμε να μας το αναφέρετε ως σχόλιο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.
Είναι απαραίτητο να μας δηλώσετε και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοσή του (επωνυμία, ΑΦΜ, δραστηριότητα, έδρα επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας)