Τοποθέτηση καυστήρα pellet σε λέβητα Ξύλου PROGETTOPELLETS

     Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του ξυλολέβητα της PROGETTOPELLETS, ο κ. Νταούλας, προχώρησε στην εγκατάσταση καυστήρα pellet επίσης της PROGETTOPELLETS, αφού η τροφοδοσία με ξύλα κούρασε ειδικά τα πιο νέα μέλη της οικογένειας. 

Έτσι τοποθέτησαμε τον καυστήρα pellet της ίδιας Ελληνικής εταιρίας, στον υφιστάμενο ξυλολέβητα, δημιουργώντας ένα σύνολο απίστευτης απόδοσης και επιπλέον εύκολης χρήσης. Ο υφιστάμενος ξυλολάβητας είναι ένα καζάνι πολύ μεγάλης δυναμικής και πλήρως κατασκευασμένος να καίει στερεά καύσιμα και σε συνδιασμό με τον μεγάλο χώρο για την παραγόμενη στάχτη, καθιστά την καθαριότητα μια διαδικασία μόλις 2 φορές τον μήνα.

Προτείναμε το απόλυτο pellet της αγοράς, και είναι βέβαιη η οικονομία κατανάλωσης; τουλάχιστον 15%, σε σχέση με οποιοδήποτε ακριβό pellet της αγοράς.

Με την αυτοματοποίηση της καύσης και με τη παρουσία ενός συμβατού δοχείου καύσης, πετύχαμε ταχύτατη θέρμανση του σπιτιού (200 τμ). Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ καυστήρας της PROGETTOPELLETS, με το καινοτόμο σύστημα καθαρισμού της πλάκας του, καθιστά την εγκατάσταση λειτουργικότατη, ταχύτατη και πολύ εύκολη στην καθημερινή χρήση. 

Το ζεστό νερό χρήσης, για το μπόιλερ των 200lit, που έχει η εγκατάσταση, είναι έτοιμο σε 7 λεπτά ακριβώς !!!