Ξυλολέβητας adgreen 70kw σε κατοικία στα Τρίκαλα

     Το ξύλο ως πηγή θέρμανσης για την οικία του στο Μουζάκι Καρδίτσας επέλεξε νέος πελάτης μας, ο οποίος προμηθεύτηκε έναν λέβητα ξύλου πέντε διαδρομών.

Ο λέβητας στερεών καυσίμων ADGREEN ECOLINE κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας και αντοχής χάλυβα 5 χιλιοστών και ξεχωρίζει ως ένας από τους οικονομικότερους λέβητες της αγοράς, χάρη στις πέντε διαδρομές που διαθέτει στο εσωτερικό του, από τις οποίες περνά το καυσαέριο και εναλλάσει στο νερό τη θερμότητα του.

Ο λέβητας ξύλου ADGREEN ECOLINE διατίθεται σε ευρεία γκάμα ισχύος, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, οικιακή και επαγγελματική και στα βασικά χαρακτηριστικά του έχει το μεγάλο βάρος, ενδεικτικό της ποσότητας υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένος και τη μεγάλη χωρητικότητα σε νερό, που του επιτρέπει να αποδίδει θερμικά την ονομαστική ισχύ του, με μεγάλο βαθμό απόδοσης που υπερβάνει το 90%.

Με το λέβητα ECOLINE των 70 KW που επέλεξε ο νέος πελάτης μας, θερμαίνει με οικονομία συνολικό χώρο 240 τμ και εξασφάλισε παράλληλα άφθονα ζεστά νερά χρήσης.