Σας προτείνουμε

Pellet - Πέλλετ

Σήμερα, η Ευρώπη δείχνει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, μεταξύ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η βιομάζα παίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Καλύπτει περίπου τα δύο τρίτα του συνόλου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας σε απόλυτους όρους.

Τα συσσωματώματα ξύλου είναι 90% πιο αποτελεσματική από ό, τι άλλες πηγές θέρμανσης, λόγω της καλύτερης απόδοσης καύσης (0,108 g / MJ του CO2), σε σύγκριση με το μαζούτ, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη εκπομπή CO2 (0.972 g / MJ). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης των διαφόρων πηγών ενέργειας, όλοι τους, εκτός pellets ξύλου εκπέμπουν διοξείδιο του θείου (SO2), η οποία είναι επιβλαβής όταν αντιδρά με αλκαλικά συστατικά στην τέφρα.

Το ενεργειακό περιεχόμενο των wood pellets είναι περίπου 4.7-4.9 MWh / τόνο. Οι υψηλής απόδοσης ξύλινες σόμπες σβόλων και λέβητες έχουν αναπτυχθεί από το 1999, προσφέροντας απόδοσης καύσης του 85-91%. Ξύλο λέβητες pellet - έχοντας περιορισμένο έλεγχο του ρυθμού και η παρουσία της καύσης σε σύγκριση με υγρά ή αέρια με καύση συστήματα - είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για υδροηλεκτρικά συστήματα, χάρη στην ικανότητά μεγαλύτερη υδρο συστήματος για την αποθήκευση θερμότητας. Για τα δίκτυα τηλεθέρμανσης η απόδοση είναι συνήθως γύρω στο 70%.

 

Οφέλη των σφαιριδίων *:

Υπάρχουν πολλά οφέλη που επιτυγχάνονται με τη χρήση σφαιριδίων καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικά και περιβαλλοντικά.

Pellet καυσίμων χρησιμοποιείται σε ποικίλες ρυθμίσεις και εφαρμογές, όπως οι συσκευές θέρμανσης και μεγάλης κλίμακας λεβήτων σε εμπορικές δραστηριότητες.

  • Ένας τόνος των wood pellets έχει την ισοδυναμία ενέργειας της τάξης του 2,8 βαρέλια # 2 μαζούτ.(Energy Information Administration)
  • Άμεση θερμική μετατροπή των pellets έχει ένα επίπεδο απόδοσης της τάξης του 80%.
  • Σόμπες pellet έχουν εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές σωματιδίων λόγω της υψηλής απόδοσης καύσης τους και η πυκνότητα του καυσίμου (<1 gm / hr). (Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος)
  • Κάθε τόνος των σφαιριδίων που χρησιμοποιούνται εναντίον του πετρελαίου μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά περίπου 1,5 τόνους.
  • Τα pellets ξύλου έχουν ένα ορυκτό αναλογία ενέργεια (καθαρή ενέργεια εξόδου / ενέργειας που χρησιμοποιούνται ορυκτά) 12:1. (Καθαρή Μελέτη ενεργειακή αξία, University of Wisconsin Green Bay)

* Πηγή: Πελέτες καυσίμου Institute, ΗΠΑ

Εξοικονομήστε χρήματα από τη θέρμανση του σπιτιού σας, για να καλύψετε άλλες ανάγκες σας.

ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 60% ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!!

 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
IRELY PELLET
  Το pellet IRELY, είναι προϊόν αρίστης ποιότητας, κατασκευασμένα από 70%..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
  Το pellet PIRIN, είναι προϊόν αρίστης ποιότητας, κατασκευασμένα από 100..
277,24€
Χωρίς ΦΠΑ: 223,58€

Έχουν προστεθεί πρόσφατα