Έχουν προστεθεί πρόσφατα

Λέβητας Καυστήρας βιομάζας πέλλετ 25kw - 150kw

Τιμή: 2.500,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.016,13€
Κωδικός Προϊόντος:  PEL ADGREEN
Διαθεσιμότητα:  Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

* Ισχύς:

Ολοκληρωμένη λύση για λεβητοστάσιο με λέβητες πελλετ για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης (PELLETS & καλαμπόκι)

Σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία «ELMEC» η ADTHERM  ξεκίνησε τη δική της εισαγωγή μονάδων πελλετ ξύλου.(biomaza, pellet)
Τα νέα προϊόντα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Ελλάδα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την βιομάζα ως εναλλακτική λύση και ως το 100% οικολογικό καύσιμο, καθώς και ο νέος καυστήρας είναι ένα ξεχωριστό προϊόν του είδους αυτού (μπορεί να πωλείται χωριστά χωρίς τον λέβητα ADGREEN).

Ο καυστήρας μπορεί και πωλείται ως αυτοτελές προϊόν (και να εγκατασταθεί σε ήδη υπάρχον λέβητα ) και ως μονάδα . Εισάγετε από την ADTHERM και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Το βασικό μοντέλο λειτουργεί σε ένα εύρος 10-55 KW, το γεγονός που το καθιστά ανώτερο από παρόμοια προϊόντα στην αγορά, που περιορίζονται συνήθως σε μια στενή περιοχή ισχύος από 10 KW   ως  35 KW . Τρία μεγάλα μοντέλα λέβητα πελλετ ξύλου καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα έως 120kW, 150kW, 200KW και 350kW αντίστοιχα.

Χαλύβδινος λέβητας στερεών καυσίμων με πέντε διαδρομές για μέγιστη οικονομία στην καύση πέλλετ, βιομάζας και ξύλου. Ο λέβητας βιομάζας πέλλετ ADGREEN διαθέτει στο εσωτερικό του πέντε διαδρομές που διαμορφώνονται από χαλύβδινες πλάκες οριζόντια τοποθετημένες.Χάρη στις μεγάλες υδροφόρες επιφάνειες που διαθέτει, η εναλλαγή θερμότητας του καυσαερίου επιτυγχάνεται στον απόλυτο βαθμό, καθιστώντας τον λέβητα στερεών καυσίμων ADGREEEN ενεργειακά αποδοτικά και εξαιρετικά οικονομικό στην καύση (ο βαθμός απόδοσης του φτάνει το 91%).και πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής οδηγίας ΕΝ 303/5 

Ο λέβητας είναι εφοδιασμένος με θερμόμετρο, μετακινούμενο δοχείο στάχτης, κιτ καθαρισμού και έναν πολύ καλής ποιότητας υδροστάτη , ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων (εξ αιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας στον σωλήνα επιστροφής).Η επάνω πόρτα του λέβητα καλύπτεται από πυρίμαχο τζάμι με δευτερεύουσα είσοδο αέρα. Οι λέβητες πελλετ μπορούν να λειτουργήσουν με το παραδοσιακό ξύλο, με όλων των ειδών πελλετ αλλά και με πυρηνόξυλο και με καλαμπόκι.

Οι λέβητες από τα 25kw, έως τα 90kw, συνοδεύονται από τον νέο καυστήρα B-mix της ADGREEN, με όλα τα πλέον γνωστά χαρακτηριστικά.

Ο λέβητας ΑDGREEN 100KW και άνω, διαθέτει τον καυστήρα SP 100 που διαθέτει επιπλέον πρότυπο σύστημα μηχανικού αυτοκαθαρισμού του χώρου καύσης και τον DUBBLE, ο οποίος μπορεί να καίει ταυτόχρονα πέλλετ ξύλου με βιομάζα και οργανικό υλικό (σπόρους καλαμπόκιού, κουκούτσι ελιάς, ροδάκινου κ.α.). Ο καυστήρας συνοδεύεται από κοχλία τροφοδοσίας, ο οποίος διαθέτει βεντιλατέρ αέρα, που ενισχύει την παροχή οξυγόνου στην καύση και επιπλέον λειτουργεί ως ασφαλιστικό, αποτρέποντας την επιστροφή φλόγας και καυσαερίων πίσω στον καυστήρα.

Η επάνω πόρτα του λέβητα καλύπτεται από πυρίμαχο τζάμι με δευτερεύουσα είσοδο αέρα.Ο λέβητας μπορεί να λειτουργήσει με το παραδοσιακό ξύλο, με όλων των ειδών πελλετ αλλά και με πυρηνόξυλο και με καλαμπόκι.

* η βασική τιμή αφορά τον λέβητα ισχύος 25kw

* στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το σιλό αποθήκευσης 180 κιλών

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:
Η Αξιολόγηση σας:
Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: