Έχουν προστεθεί πρόσφατα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX 22KW

Τιμή: 6.200,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 5.000,00€
Κωδικός Προϊόντος:  PEL BIO 22
Διαθεσιμότητα:  Διαθέσιμο

To συγκρότημα καύσης βιομάζας – πέλλετ αποτελείται από λέβητα στερεών καυσίμων, καυστήρα, κοχλία και δεξαμενή 180 κιλών.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ

Ο λέβητας πέλλετ BIOMAX κατασκευάζεται στην Ιταλία και ξεχωρίζει για το πρότυπο σύστημα αυτοκαθαρισμού του, με περιστρεφόμενο τύμπανο καύσης, που απορρίπτει τη στάχτη και τα υπολείμματα, απαλλάσσοντας πλήρως τον χρήστη από την ανάγκη καθαρισμού! Το υπερσύγχρονο σύστημα αυτοκαθαρισμού του θαλάμου καύσης, απλοποιεί τη διαδικασία καθαρισμού τουBIOMAX, καθώς αρκεί μόλις μια επίσκεψη του χρήστη σε διάστημα 7-10 ημερών, για την αποκομιδή της στάχτης από το αποσπώμενο τασάκι στο κάτω μέρος του λέβητα!

Οι μικρές διαστάσεις του λέβητα, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη στο πάνω μέρος δεξαμενή των 120 κιλών, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση του.

Ο compact λέβητας πέλλετ ΒΙΟΜΑΧ είναι εφοδιασμένος με κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, θερμική βαλβίδα, πρεσοστάτη και χάρη στις μικρές διαστάσεις του και το βεντιλατέρ καυσαερίων που διαθέτει, μπορεί να τοποθετηθεί παντού, με καμινάδα μικρής διαμέτρου και ύψους.

ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΚΑΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Ο BIOMAX είναι εξοπλισμένος με αισθητήριο L, που του επιτρέπει να προσαρμόζει τη λειτουργία του κατά την καύση και να αυτορυθμίζεται, ώστε να επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Παράλληλα, χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού με χρονοδιακόπτη, μπορεί να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες, τις συνήθειες και τα ωράρια κάθε χρήστη.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:
Η Αξιολόγηση σας:
Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: