Έχουν προστεθεί πρόσφατα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΤΟΒΥ 18KW

Τιμή: 2.130,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.717,74€
Κωδικός Προϊόντος:  PEL TOB 18
Διαθεσιμότητα:  Διαθέσιμο

Υψηλός βαθμός απόδοσης που φτάνει το 92% καθιστώντας τον έναν από τους οικονομικότερους λέβητες της αγοράς!

O λέβητας πέλλετ TOBY 18KW   αποτελεί μία απο τις πιο εξελιγμένες λύσεις για την αυτόματη καύση πέλλετ στην ελληνική αγορά.Έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε πολύ μικρούς εσωτερικούς χώρους αλλά και για εξωτερική τοποθέτηση. Η αρχή λειτουργίας αύτου του λέβητα είναι η «υπο-πίεση» του θαλάμου καύσης.Πλήρης αυτόματη λειτουργία με ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου .Σύστημα καύσης με αυτόματους κύκλους καθαρισμού και με τέλεια καύση σε όλα τα στάδια.Η καμινάδα που απαιτείται είναι μόλις ένα μέτρο λόγω του inverter ανεμιστείρα απαγωγής των καυσαερίων.

Ο καθαρισμός του λέβητα είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οιοποίες αφαιρούν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας (μια φορά την εβδομάδα).

Οι λέβητες TOBY  18KW εγγυώνται υψυλές θερμικές αποδόσης,χαμηλές καταναλώσης πέλλτ,και μειωμένες εκπομπες ρύπων στη ατμόσφαιρα.Η ηλεκτρονική μονάδα στον λέβητα είναι ένας συνχρονος υπολογιστής με πολλές ευχρηστες λειτουργίες.Η μονάδα χωρίζεται σε ρυθμίσης για τον τελικό χρηστη,και για τον εκγαταστάτη,γεγονός που τον καθιστά εύκολο στην χρήση.Ολες οι ενημερώσεις πραγματοποιουνται μέσω θύρας USB έτσι ώστε να λαμβάνετε η τελευταια έκδοση του προγράματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ:

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ:18KW

ΕΥΡΟΣ ΙΣΧΥΟΣ:4KW-18KW

ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ:80kg

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:1''

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ:0,8kg-3.6kg

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ:40lit

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ:80mm

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ(Μ/Υ/Β)mm:565/1435/780

ΒΑΡΟΣ:180kg

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ:220V/50Hz

ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ:92%

Εγγύηση:5 χρόνια

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:
Η Αξιολόγηση σας:
Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: