Καλώς Ορίσατε! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό LOVEPELEWOOD για έκπτωση 10,00€ στην πρώτη σας παραγγελία!
Ενημερωτικά δελτία 1

Με τα Ενημερωτικά Δελτία του PeleWood.gr, θα σας ενημερώνουμε για τα νέα γύρω από το χώρο της οικολογίας και των στερεών καυσίμων, τρόπους να κάνετε οικονομία στο σπίτι και στην επιχείρηση αλλά και για τις καλύτερες προσφορές στα είδη μας και τους διαγωνισμούς μας με τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά δώρα!.

Η εγγραφή σας είναι απολύτως δωρεάν και ασφαλής και μπορείτε να διαγραφείτε όποτε εσείς το επιλέξετε!

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας

Βασική Επισκόπηση Πληροφοριών για τα Ενημερωτικά μας Δελτία

Σκοπός της συλλογής των δεδομένων είναι η αποστολή του ηλεκτρονικού ενημερωτικού μας δελτίου. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι η συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του ΓΚΠΔ.

Τα βασικά στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε όμως καλύτερα τις ανάγκες σας και να είμαστε πιο χρήσιμοι, αποστέλλοντάς σας όσο γίνεται περισσότερο προσωποποιημένα ενημερωτικά δελτία, μπορεί να χρειαστούμε και να σας ζητήσουμε και άλλα στοιχεία, όπως πχ τόπο διαμονής, αριθμό τηλεφώνου κτλ. Όλα τα στοιχεία που μπορεί να μας δώσετε παραμένουν απόλυτα ασφαλή και δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους.

Για να σας στέλνουμε νέα και ενημερώσεις του pelewood.gr (προσφορές, διαγωνισμοί, χρήσιμα άρθρα, ενημερώσεις για νέα προϊόντα κτλ)

Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας στέλνουμε το ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο (e-newsletter) και τα νέα του pelewood.gr. Συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το άνοιγμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας πρότυπες τεχνολογίες, για να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε το ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο (e-newsletter ). Μόλις κάνετε την εγγραφή σας στο e-newsletter, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και στη συνέχεια θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία και τα νέα μας.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από τη νομοθεσία, αναλόγως του σκοπού και του είδους της επεξεργασίας.

Ναι, χρησιμοποιούμε το Microsoft Outlook, το Mailchimp και την Amazon για την παράδοση του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου μας (e-newsletter). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου των εταιριών αυτών.

Βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε έτσι ώστε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία και τα νέα μας. Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας, ανατρέξτε στην «Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα».

Κατηγορίες Προϊόντων