ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παραγγελίες πάνω από 65,00€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στόχος της Pelewood είναι να διασφαλίσει την αρτιότερηταχύτερηασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων, μεταφορά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Καταρχήν, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία της εξέλιξης της κάθε παραγγελίας.

1. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 14:00 της κάθε εργάσιμης ημέρας, επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας, καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη.

2. Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, καθώς και τον αριθμό που της αντιστοιχεί. Θα πρέπει να είστε σίγουροι πως έχετε πρόσβαση στο e-mail αυτό.

3. Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν και πάντα μέσα στα χρονικά όρια που ορίζονται (5 ημέρες) να κάνετε την πληρωμή της με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Αφού γίνει η επιβεβαίωση της πληρωμή σας, τότε μέσα σε 24-48 ώρες, θα ξεκινήσει η επεξεργασία και εν συνεχεία η αποστολή της.

4. Για κάθε αλλαγή σε οποιοδήποτε στάδιο στην εξέλιξή της, θα ενημερώνεστε επίσης με σχετικό e-mail

5. Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, αυτό μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως Σάββατο και από ώρες 09:00 έως 15:00

6. Αν γίνει αποστολή της παραγγελίας σας με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους (courrier ή μεταφορική εταιρία), η παραδόσεις γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή και σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας αυτών.

7. Τα προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία παραδίδονται στην έδρα αυτής. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα στο χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο μεταφοράς για να ενημερωθείτε για πιθανά επιπλέον κόστη παράδοσης (δεν βαρύνουν την PeleWood).

8. Οι χρόνοι παράδοσης μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και 2-4 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς, εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν. Ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό.

9. Αν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με την μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, τότε κατά την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα. Η όποια χρέωση προκύπτει από αυτό, αφορά σε δική σας επιλογή για την οποία και δεν μπορούμε ούτε να προβλέψουμε ούτε και να έχουμε κάποια ευθύνη.

10.  Όταν τα προϊόντα σας φτάσουν στον τόπο παραλαβής, θα ζητηθεί να υπογράψετε τα σχετικά παραστατικά προκειμένου να σας παραδοθούν. Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό τους και δεν υπάρχει άτομο να τα παραλάβει, θα γίνουν δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης μέσα στις επόμενες πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, ενώ μπορεί να υπάρξει και γραπτή ειδοποίηση, χωρίς όμως αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου, τα προϊόντα επιστρέφονται στις αποθήκες μας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συμφωνήσουμε μαζί τις επόμενες ενέργειες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας (δείτε εδώ στο χάρτη). Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Επιλέξτε απλά αυτή τη μέθοδο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο παράδοσης, τότε η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Εάν δεν την παραλάβετε σε αυτό το διάστημα, τότε δυστυχώς θα ακυρωθεί και τα προϊόντα που είχαν δεσμευθεί για εσάς, θα είναι διαθέσιμα ξανά στο κοινό. Η μεταφορά των προϊόντων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει με δικά μέσα και ευθύνη.

Η Pelewood μπορεί να στείλει την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα και να εγγυηθεί ένα ελάχιστο ή και μηδενικό κόστος για αυτό!

  • Το κόστος για τις παραγγελίες αξίας κάτω από 65.00€ και με βάρος έως 3 κιλά είναι 2,50 € + ΦΠΑ και η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ , για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80€ +ΦΠΑ μέγιστο δυνατό βάρος ανά συσκευασία 15 κιλά, πέραν αυτού απαιτούνται δύο συσκευασίες.
  • Παραγγελίες αξίας πάνω από 65.00€ και βάρους έως 3 κιλά αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ
  • Για προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία τα μεταφορικά μπορεί να μεταβάλλονται, σε αυτές τις περιπτώσεις όμως υπάρχει σαφής ενημέρωση στην σελίδα των προϊόντων αυτών.
  • Το κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 3,00 € +ΦΠΑ ανεξαρτήτου βάρους και αξίας παραγγελίας.

Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, θα μπορέσετε να δείτε τον υπολογισμό του τυχόν επιπλέον κόστους διαχείρισης και αποστολής της, έτσι ώστε το τελικό βήμα πληρωμής της, να έχετε την τελική της αξία.

ΟΛΙΚΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας του, εφόσον αυτή δεν έχει ακόμη αποσταλεί.

Η επιστροφή τυχόν καταβληθέντος χρηματικού ποσού γίνεται, σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, με επιστροφή των χρημάτων μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή με κατάθεση μετρητών, με επιστροφή των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα προτείνει στο pelewood.gr ο πελάτης (ως δικαιούχος αυτού) μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Main Menu