ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στη PeleWood.gr ξέρουμε πως, κάποιες φορές, για πρακτικούς λόγους, η πληρωμή στην παράδοση της παραγγελίας, η αντικαταβολή όπως ονομάζεται, είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος πληρωμής.

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας αποστολής μόλις παραλάβετε το δέμα με τα προϊόντα που παραγγείλατε.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η αντικαταβολή για παραγγελίες που θα παραδοθούν στην πόλη των Τρικάλων είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες, ανεξάρτητα από το βάρος και την αξία της παραγγελίας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για την πληρωμή με αντικαταβολή σε όλη την υπόλοιπη χώρα θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 3.00 € που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής της παραγγελίας και δεν αφορά σε αμοιβή για το PeleWood.gr.

Παραγγελίες αξίας πάνω από 170,00€ αποστέλλονται χωρίς έξοδα αντικαταβολής.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας τους εξής περιορισμούς:

  • Το βάρος της παραγγελίας για πληρωμή με αντικαταβολή δεν μπορεί να είναι πάνω από  κιλά
  • Η αξία της παραγγελίας για πληρωμή με αντικαταβολή δεν μπορεί να είναι πάνω από 500,00€
  • Παραγγελίες που περιλαμβάνουν ογκώδη προϊόντα ή προϊόντα που απαιτούν ειδική συσκευασία ή προϊόντα με κατά παραγγελία κατασκευή  δεν μπορούν να πληρωθούν με τη μέθοδο της αντικαταβολής.
  • Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλύτερου των 500€ το PeleWood.gr έχει τη διακριτική ευχέρεια να δεχθεί την αποστολή με την μέθοδο της αντικαταβολής μιας παραγγελίας, θα μπορεί όμως να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών στο κατάστημα είτε με την χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του πελάτη, σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ποσό της οριζόμενης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση. Αυτό ισχύει ιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά με βάση της αξία της παραγγελίας, σε περιπτώσεις που κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή του PeleWood.gr. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη. Επίσης σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου (πώληση σε επαγγελματία)  η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500 ευρώ συνολικά.
  • Είναι εφικτό η πληρωμή σας να γίνει όχι με μετρητά αλλά με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και μόνο εάν παραλάβετε στην έδρα της (όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Η Pelewood δεν εγγυάται την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία.

Main Menu