ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αν διστάζετε ή δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία των online πληρωμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, προς δική σας διευκόλυνση το Pelewood.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αγορά σας κάνοντας την πληρωμή σας με Τραπεζική Κατάθεση.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε με τις παραδοσιακές μεθόδους (πληρωμή σε ATM, πληρωμή σε ταμείο Τράπεζας) είτε και ηλεκτρονικά, με χρήση του e-banking της τράπεζάς σας, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Η διαδικασία είναι εξαιρετική σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

 • null
  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής του Pelewood.gr που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
 • null
  Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό του Pelewood.gr στην Τράπεζα που σας εξυπηρετεί (οι αριθμοί λογαριασμών θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας).  Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζά σας, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον  «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
 • null
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο  [email protected] και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον  «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ PELEWOOD

Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών μας προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση

 • null

  Πληρωμή με την ALPHA Bank

  Αριθμός Λογαριασμού: 000000
  ΙΒΑΝ: GR000000
  Δικαιούχος: Πελεκάνης Σταύρος
  (ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)


 • null

  Πληρωμή με την Eurobank

  Αριθμός Λογαριασμού: 000000
  ΙΒΑΝ: GR27 0260123 0000 91020042 3075
  Δικαιούχος: Πελεκάνης Σταύρος
  ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ e-BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


 • Θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση μέχρι και πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες μετά την υποβολής της παραγγελίας σας. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
 • Ως επιβεβαίωση της πληρωμής νοείτε η εμφάνισή της στα στοιχεία της Τράπεζας της PeleWood. Αυτό μπορεί να πάρει έως και τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες, ειδικά εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από της Τράπεζα προορισμού. Συναλλαγές στην ίδια Τράπεζα συνήθως εμφανίζονται άμεσα.
 • Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα προορισμού, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν έξοδα κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν στο PeleWood ή να επιμεριστούν Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς, η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
 • Σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την κατάθεσή σας, όσον αφορά τα στοιχεία πληρωμής του PeleWood (αριθμός λογαριασμού, τράπεζα, δικαιούχος) αλλά και όσον αφορά στην αναγραφή του σωστού αριθμού παραγγελίας στα σχόλια ή στην αιτία της κατάθεσης. Η λάθος ή η απουσία του αριθμού παραγγελίας μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις ολοκλήρωσης ή και σε ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως εφαρμόζοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ως ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΗ και θα ξεκινήσει η διεκπεραίωσή της μόνο με την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας και όχι με την υποβολή της. Εάν αυτό καθυστερήσει πέραν της μίας ημέρας, υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξει η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Main Menu